Allt inom tryck | Snabba Leveranser | Stort kunnande

Tel 021-14 00 00

Om oss


Vi tar dig från nutid till framtid

Vi får fram ditt budskap
Graf & Bild började som ett fotolabb i början av 80-talet som med tiden övergick till leverera digitaltryckta produkter. Idag nära 40 år senare är Graf & Bild ett fullservice företag när det gäller produktion av kommunikationsmaterial. Men det är egentligen inte att vi är en produktleverantör som är det viktiga. Vi är summan av de personer som jobbar här. Vi är samarbetspartners med våra kunder, och vi är stolta sådana. Det kanske är någonting med vårt engagemang. Eller att vi har förmågan att tänka utanför pappret. Eller så handlar det helt enkelt om att vi kan den här branschen utan och innan.

Vi vill hellre prata om vad du får, än det vi har.
Genom att anlita oss får du långt mer än bara kommunikationsprodukter – du får erfarenheten, kunskapen, innovationen, fingertoppskänslan och lojaliteten. Du får människan framför maskinen.
Du får människan bakom maskinen. Du får en engagerad expert som brinner för att hjälpa lokala företag. En intresserad leverantör som vill vara nära dig. Och som lovar att vi kommer att göra allt för att du ska få precis det resultat du inte ens visste att du kunde få.

Vi tar dig in i framtiden
Vi hjälper ditt budskap att nå dina målgrupper i de flesta media och kanaler. Vi är experter på papper, expo, DR, utomhus, digitalt på liten skärm och på stor skärm – och det bästa av allt är att vi kan mäta din kommunikation och visa dig resultaten, oavsett om du kommunicerar obestruket eller understruket.

Vår vision är att det för dig som kund ska räcka med en kontakt för att ta hand om hela ditt behov av produktion av kommunikation, oavsett kanal och media.

Berätta för oss om hur ditt behov ser ut – vi lyssnar och kommer med ett upplägg som ger dig mer.